İSTANBUL (İGFA) – İstanbul’un kültürlerin kesiştiği noktası, muhteşem tarihi Yarımada manzarasıyla büyüleyici bir atmosfere sahip olan The Peninsula Istanbul, 2025 Çin Yeni Yılı kutlamalarına ev sahipliği yapıyor. Bin yıllık bir geleneğe sahip bu özel dönemde The Peninsula Istanbul, konuklarını özel etkinlikler ve gastronomik deneyimlerle dolu zengin bir programla ağırlayacak.
2025 Yılı: Yenilenme, Şans ve Refah
Çin Ay Yılı takvimine göre 2025, esneklik, bilgelik ve zarafeti temsil eden Yılan Yılı olarak kutlanacak. Çin kültürünün en önemli kutlamalarından biri olan Ay Yeni Yılı, yenilenme, yeni bir başlangıcı karşılama ve şans ile refah dileme fırsatı sunuyor.
The Peninsula Istanbul, Yılan Yılı’nı selamlarken, birliktelik ve topluluk ruhunu onurlandırıyor. Zarif atmosferi ve şehrin eşsiz manzarası eşliğinde The Peninsula Istanbul, konuklarına bu anlamlı geleneği deneyimleme şansı verirken, geleneksel yemekler ve eğlenceli etkinliklerle özel bir Ay Yeni Yılı atmosferi hazırlığı içinde. Çin Yeni Yılı kutlamaları 25 – 26 Ocak tarihlerinde Çin Yeni Yılı Aslan Dansı ile başlayarak keyifli bir birlikteliğin başlangıcını yapacak.
Çin Yeni Yılı Peninsula Çay Saati
The Lobby’de sunulan benzersiz Peninsula Çay Saati deneyimi, Doğu ve Batı geleneklerini birleştiriyor. Çin Yılan Yılı’na özel olarak yeniden tasarlanan Peninsula Çay Saati ritüeli, 24 Ocak-9 Şubat tarihleri arasında her gün 15.00 – 18.00, pazar günleri ise 17.00 – 19.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak.
Çin Yeni Yılı’na Özel Brunch
Geleneksel ve modern tatları buluşturan şenlikli pazar Brunch’ları, hem Türk mutfağının hem de dünya mutfaklarının öne çıkan lezzetleri ile birlikte çeşitli Çin spesiyalitelerinin tadını çıkarmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Çin Yeni Yılı Pazar Brunch etkinlikleri 26 Ocak, 2 ve 9 Şubat tarihlerinde 12.30 – 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Çin Yeni Yılı’na Özel Alakart Seçenekleri
The Peninsula Istanbul’da öğle ve akşam yemekleri, 24 Ocak – 9 Şubat tarihleri arasında, Çin’in özel mutfağını Türk ve dünya mutfaklarının zenginliğini yeni Executive Chef Andreas Block tarafından hazırlanan menü ile birlikte sunacak. Bu özel menüde dumpling sepeti, erişte ve Çin böreği gibi birçok lezzet misafirlere servis edilecek.